Accountancy

Endezant Accountants & Adviseurs is een Accountantskantoor in Rijswijk. Wij gaan verder dan het voeren van uw administratie. De focus ligt op het adviseren van de klanten en door de persoonlijke benadering en pro-actieve manier van samenwerken, ondersteunen wij u bij het maken van financiële en niet-financiële beslissingen.

Hoe doen wij dat hoor ik u vragen? Door voortdurend te investeren in softwarematige oplossingen zijn wij in staat om de financiële administraties iedere dag real-time te verwerken. Daarnaast kunnen de klanten op iedere moment van de dag meekijken in hun online dashboard.

Aangesloten bij de beroepsorganisaties

 
Ons kantoor is aangesloten bij de NBA, Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Dit geeft u de zekerheid dan ons kantoor voldoet aan de kwaliteitseisen die u van ons vraagt. Tevens zijn wij door het RB, Register Belastingadviseurs, officieel erkend als fiscaal kantoor.

Online accountant

 
Wij werken met de modernste technologieën voor het verwerken van administraties. Wij adviseren en begeleiden onze klanten om ook zelf online de administratie volledig online te verwerken, zodat zij snel en eenvoudig de administratie kunnen verwerken. Hierdoor is er sneller inzicht en meer ruimte om de financiële administratie in te zetten als bedrijfsinstrument om uw organisatie verder te laten groeien.

Besloten Vennootschap (B.V.)

Personal Holding

MKB Organisatie (midden- en kleinbedrijf)