Salarisadministratie

Als volledig digitaal accountantskantoor kiest Endezant altijd voor de beste online oplossing. Voor de salarisverwerkingen hebben wij gekozen voor Nmbrs. Via dit online platform kunnen wij u alle diensten leveren die bij uw salarisadministratie verwacht wordt.

 

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk


U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Realtime toegang en inzicht


Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Geen zorgen over uw salarisadministratie


Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

 

De oplossing voor uw HR & Payroll Processen

 

Aanvullende functionaliteiten

 

On the go


Wij bieden uw medewerkers overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens, loonstroken en verlof via hun pc of smartphone.

Digitaal dossier


In onze omgeving kunt u een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Verlof & Verzuim


Met onze verlofregistratie kunt u online het verlof van uw medewerkers registreren en bijhouden. Met de verzuimregisratie kunt u eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden en voldoet u aan de Wet Verbetering Poortwachter.

 

Vraag direct een offerte aan!