Over Endezant

Endezant Accountants en Adviseurs helpt ondernemers sinds 2010 met hun financiële en fiscale werkzaamheden en het geven van adviezen waarmee ondernemers ondersteund worden en vooruit kunnen met hun organisatie.

Kwaliteit leveren op een betrokken manier

De financieel en fiscaal adviseurs van Endezant staan dicht bij hun klanten. Ze streven de kantoor doelstellingen voortdurend na: kwaliteit leveren op een betrokken en flexibele manier. Maar het allerbelangrijkste vinden ze om een toegevoegde waarde te kunnen zijn.

“Niet alleen op het gebied van financieel advies, maar ook op fiscaal gebied kunnen wij echt het verschil maken.” vertelt Ronald van Kuik, Managing Partner. “Doordat wij sinds jaar en dag de financiële administraties van onze klanten hebben gedigitaliseerd en daarmee ook de processen efficiënter hebben ingericht, zijn onze klanten veel minder tijd kwijt aan hun administratie. Zij houden dan meer tijd over voor het sturen van de onderneming en meer toekomstgericht te kijken door middel van onze online financiële rapportages.”

Alex Smit , Relatiebeheerder, benadrukt dat de klantrelatie centraal staat bij Endezant. “Doordat wij een intensieve relatie onderhouden met onze klanten, waarin de communicatielijnen bijzonder kort en laagdrempelig zijn, ontstaat er een innige samenwerking tussen ons en de klant. Hierdoor zijn wij in staat om in te kunnen spelen op actuele en andere relevante zaken, die nu en in de toekomst kunnen gaan spelen. “

Endezant ondersteunt en adviseert!

Het management

 

Ronald van Kuik AA RB

Partner/Fiscalist

Alex Smit

Partner
asmit@endezant.com

Marco van Ravesteyn

Jurist/Fiscalist


 

Vacatures

Wij hebben momenteel geen vacatures